Video : Tipsbladet
Superliga

Ærlig Tibbling om Brøndby-exit: Jeg var ikke god nok

Simon Tibbling erkender, at han ikke var god nok til at blive fast mand i Brøndby efter sin skade.

Brøndby IF hentede i sommeren 2017 Simon Tibbling i hollandsk fodbold, og den svenske midtbanespiller blev øjeblikkeligt en stor profil på Alexander Zornigers succesfulde mandskab.

I starten af sidste sæson bøvlede Tibbling imidlertid med en skade, og da han først var blevet klar igen, fandt Niels Frederiksen sjældent plads til ham i startopstillingen. Det resulterede forud for denne sæson i, at han blev solgt til FC Emmen i Æresdivisionen.

Når Tibbling nu kigger tilbage på sin Brøndby-tid, føler han ikke, at han havde fortjent bedre. Svenskeren erkender derimod, at han ikke var god nok til at spille sig tilbage på holdet.

Læs også:Fredagens rygtebørs: Brøndby-angriber tilbudt russisk klub

- Det var to fantastiske år, hvor vi vandt pokalturneringen det første år og var tæt på at vinde ligaen. Vi førte med to kampe tilbage, men fik et mål imod os i det 96. minut i den næstsidste kamp, hvilket betød, at vi smed føringen. Det var hårdt ikke at vinde ligaen, og så tabte vi desuden pokalfinalen det efterfølgende år, fortæller han til Fotbollskanalen og tilføjer:

- Dengang gik det godt for mig personligt, og klubben klarede sig også rigtig godt. Vi havde været lige ved at vinde ligaen. Men siden blev jeg skadet og havde svært ved at komme tilbage på holdet. Jeg spillede ikke så mange kampe og havde håbet på at spille mere, men sådan er fodbold, når der kommer skader, og når det er en konkurrencesport. Jeg var ikke god nok til at tage pladsen tilbage.

Det blev fredag bekræftet, at Simon Tibblings nye klub, FC Emmen, har fået lov til at blive sponsoreret af Easy Toys, der sælger sexlegetøj, selv om det hollandske fodboldforbund i første omgang forhindrede det.

Læs også:AC Horsens holder lille dør på klem for tidligere FCK-spiller

- Det lyder spændende, men mit fokus er på at spille fodbold, og jeg er meget glad for at have fået chancen for at gøre dette. Jeg vil gøre alt for at udnytte denne mulighed.

Simon Tibbling har spillet fuld tid i sine to første kampe for FC Emmen.

Læs også:Den vildeste karriere: PL som 16-årig, arbejde på byggeplads og nu Superliga

Læs også:Godkender trøjesponsor: FC Emmen må reklamere for sexlegetøj

Læs også:Jess Thorup i Genk: Jeg er sulten efter at komme i gang