Video : Tipsbladet
Superliga

Afsløring: FCK nærmer sig køb af Nathan Trott

FC København ligger i tætte forhandlinger med West Ham om et køb til omkring 15 millioner kroner.

FC København er yderst tæt på at hente afløseren for Kamil Grabara, der er skiftet til Wolfsburg.

Tipsbladet kan afsløre, at forhandlingerne mellem West Ham og løverne nærmer sig en afslutning, så man kan få keeperen for et beløb tæt på to millioner euro, 15 millioner kroner.

Mediet Teamtalk beretter tirsdag om fuld enighed til en værdi af to millioner pund, 17,5 millioner kroner, men det stemmer ikke overens med Tipsbladets oplysninger, der går på, at klubberne stadig forhandler om de sidste knaster til en lavere pris. 

Men forhandlingerne er altså positive, og det forventes, at FC København lander Nathan Trott, så klubben får en yderst stærk erstatning for Kamil Grabara, og man kan vel argumentere for, at det er en forstærkning på posten, hvis man alene ser på det officielle Årets Hold i Superligaen fra denne sæson.

Her vogter den 25-årige englænder nemlig buret.

Det gør han efter et år, hvor Vejle Boldklub kun lukkede 36 mål ind i Superligaen. Det er uden sammenligning det bedste i bund seks, hvilket var en stærk faktor for, at klubben overlevede i rækken.

Nathan Trott kom til Vejle Boldklub for to år siden på lejemål fra West Ham, og hans kontrakt stod til at udløbe denne sommer, men Premier League-klubben havde en option, som automatisk forlængede aftalen med to år.

Derfor skal FC København naturligvis punge op for at hente ham, men det gør man tydeligvis med glæde.

Nathan Trott blev første gang sat i forbindelse med FC København i B.T.s podcast ‘Transfervinduet’ i december, og siden er målmanden løbende også blevet nævnt en forstærkning for en række andre danske klubber som AGF, Brøndby og FC Midtjylland, ligesom han ifølge Tipsbladets oplysninger også har haft bejlere fra Championship.

Men han ser ud til at ende i Superligaen og i Parken.