Video : Tipsbladet
Superliga

Mads Bech: Har også prøvet at en klub trak sig

Mads Bech Sørensen uddyber, hvad der skete i sommer og sætter det i perspektiv.

Mads Bech Sørensen kom i fokus i sommer, da han valgte at skifte til FC Midtjylland efter, at AGF også havde været langt i forhandlingerne med ham. Det har givet et ry hos aarhusianernes fans om, at han løb fra en aftale.

I et interview i Offside på Viaplay peger han på, at sådan nogle situationer går begge veje.

- For at sætte det lidt i perspektiv. Sommeren før, hvor jeg ender med at tage til Frankrig, der har vi faktisk en aftale på plads med en Bundesliga-klub, og 24 timer inden vinduet lukker, der trækker de sig, og vi ender med at hive Nice op ad hatten, og jeg ryger til Frankrig, siger han og fortsætter:

- Så det er mere for at sige, at der er spillere og klubber, og der er mange bud omkring det. Og du skal hele tiden overveje, hvad er det bedste for dig. I den givne situation synes jeg, at Midtjylland var det sportsligt rigtige for mig, lyder det fra Mads Bech Sørensen.

Han peger desuden på, at han ikke præcist husker, hvornår det gik op for ham, at det var FCM og ikke AGF, der var sådan for ham. Derudover var der også en klub fra Østrig, der var ude efter ham.

På transferdeadline-dagen i sommer var Mads Bech endvidere selv også ude ved AGF og meddele, at det ikke var dem, som han ville skrive under med.

- Der havde selvfølgelig været dialog med AGF, og derfor ville jeg også vise dem respekt og møde op og sige, at det bliver ikke til en aftale. Derfor kørte vi op og fortalte dem direkte, at det bliver ikke en aftale med jer, hvor jeg synes, at det havde været endnu mere tarveligt bare at ringe og sige, at vi kører en anden vej, fortæller Mads Bech, som slår fast, at det ikke blev til en lang samtale med dem.

- De var ikke tilfredse, og det er sådan set også fair nok. Det er også forståeligt nok, at de står og er utilfredse, men jeg synes ikke, at jeg har gjort noget forkert, og jeg har taget en beslutning omkring det sportslige og det, som føles rigtigt for mig, og det som jeg troede var bedst for mig, og det var Midtjylland, melder FCM-midterforsvareren.

Tilbage i sommer var humøret i AGF heller ikke godt. I videoen øverst kan man høre, hvordan deres sportschef Bjørnebye havde oplevet det hele.