Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-direktør raser: Uskik for dansk fodbold

En stor gruppe AGF-fans blev fjernet fra stadion. De kan nu se frem til en gratis billet til returopgøret.

RIGHT TO DREAM PARK (Tipsbladet): AGF's Gift Links leverede fredag eftermiddag et fremragende mål i aarhusianernes pokalsemfinale mod FC Nordsjælland. Det udløste selvsagt stor jubel i AGF'ernes fanafsnit på Farum Park.

Det gjorde det dog også andre steder, og det har medført, at de tilskuere blev smidt ud. Det skriver AGF på deres twitter-konto.

- Vi kan med beklagelse og stor forundring konstatere, at flere tilskuere på Right to Dream Park bliver bortvist for at juble over årets mål. Vi vil gerne kompensere dem med en gratis billet til returopgøret.

I den forbindelse opfordres de fans, som er blevet smidt ud at skrive til klubbens mail-adresse.

Samlet skulle der ifølge AGF-direktør Jacob Nielsen være tale om 40 fans. Det fortæller han til DR2.

- Som jeg har hørt, er der over 40 fans, der er blevet udvist, her på Farum Park på et neutralt afsnit, fordi de jubler over et fantastisk mål. Det, synes jeg, er en uskik for dansk fodbold, lyder det fra ham.

Tipsbladet har været i kontakt med FCN, som bekræfter, at AGF-fansene er blevet fjernet, og at de sad på hjemmeholdets tilskuerafsnit.

- De sad på endetribunen, men blandt FCN-fans, og jublede over scoringen. Hvilket både vi og AGF jo havde meldt ud, at man ikke måtte, oplyser FCN.

På hjemmesiden stod der:

- Det er kun tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet i form af påklædning, gestikuleren eller lignende på det udsolgte udebaneafsnit. I vil blive bedt om at forlade stadion uden mulighed for refundering, hvis I udviser tilhørsforhold til AGF i FCN-afsnit.

Kampen kan følges LIVE her.