• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

AGF-lejren: Herning er et fedt sted at spille

Foto: Getty Images

I AGF ser man meget frem til mødet med FC Midtjylland, hvor man har gode erfaringer fra de seneste opgør på MCH Arena.

Af Oliver Okstrøm

Når AGF søndag skal møde FC Midtjylland, så er det også et gensyn med sin gamle klub for Jesper Juelsgård. Det er dog blevet til en del kampe mod midtjyderne, som ofte peger i den samme retning.

Det fortæller Juelsgård i et interview på AGF's hjemmeside, hvor han kommer ind, at begge kommer med nederlag i bagagen fra midtugens kampe. Her tabte FCM med 0-2 mod Lyngby, mens AGF tabte 0-1 til FC Nordsjælland.

- Det er ofte intense kampe ude i Herning, som er et fedt sted at spille, så vi glæder os til kampen. Begge hold har noget at revanchere fra seneste runde, så der skal nok komme knald på, siger han og fortsætter:

- Det er også fedt, at kampen kommer allerede nu, så vi kan komme videre fra i onsdags. Vi dvæler ikke ved fortiden og nyder at kampene kommer tæt på hinanden i den her periode. Så er den næste udfordring altid lige om hjørnet og vi har haft fuld fokus på FCM siden i torsdags og er klar til kampen, lyder det fra Juelsgård.

Normalt har de fleste hold svært ved at få noget med fra Herning, men sådan har det ikke været for AGF. I de to seneste opgør på heden har Aarhus-klubben taget sejren begge gange.

- Vi har meget at byde på som hold - og også mere end vi har vist på det seneste, så det skal vi finde frem. Men vi er et godt sted og er klar til at tage kampen op på søndag, så vi igen kan tage hjem fra Herning med tre point, siger Jesper Juelsgård.

Kampen mellem FCM og AGF spilles søndag klokken 16. Læs mere om kampen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Optakt: Brøndby - AGF

Der venter endnu et topopgør, der kan få stor betydning for begge hold. Et nederlag kan koste dyrt i tabellen.

Mere Superliga

Fokus