Video : Tipsbladet
Superliga

AGF vender på en tallerken: Nægtede at bruge agent

AGF nægtede at bruge agent Casper Grønn igen, men nu er klubben vendt på en tallerken.

”Han har lavet sin sidste handel med os, det er helt sikkert”, lyder umiddelbart rimelig definitivt, men det er det ikke helt.

Citatet stammer fra den 3. september 2023, da AGF’s sportschef Stig Inge Bjørnebye foran Viaplays mikrofon rasede over agent Casper Grønn, der arbejder hos People In Sport.

Raseriet skyldes, at Mads Bech Sørensen i sommerens transfervindue var tæt på at skifte til AGF, men i 11. time vendte han bilen mod FC Midtjylland, og skiftede dertil.

Efterfølgende gjorde Stig Inge Bjørnebye det så klart, at man aldrig ville handle med agent Casper Grønn.

- På den lange bane, hvis man arbejder sådan som agent, så kommer ban til at tabe, for det er beskidt og uprofessionelt.

- Der er for meget på spil, og der ligger et stort ansvar, når man går ind i de her handler, så man kan ikke lave forretning på den måde.

- Han har lavet sin sidste handel med os, det er helt sikkert, sagde AGF-chefen i september.

Men nu er der kommet andre boller på suppen.

Tipsbladet kunne tirsdag fortælle, at AGF henter Henrik Dalsgaard til sommer, når hans kontrakt i FC Midtjylland udløber.

Og Mads Bech Sørensen og Henrik Dalsgaard har en ting til fælles. De repræsenteres begge af agent Casper Grønn fra People in Sport.

Man er altså vendt på en tallerken i AGF, og Stig Tøfting undrer sig også over, at Stig Inge Bjørnebye var så definitiv i sine udtalelser i september.

- Sådan er det. Hvis man kan bruge nogen, så er der ingen problemer, hvad det angår. Jeg synes, det er en farlig melding at være så kontant i forhold til, at han siger, det ikke kommer til at ske igen.

- For mig bliver det lidt politiker-agtigt. Hvis man kan bruge det til noget, så vil man det gerne alligevel.

- Nu ville man gerne have Henrik Dalsgaard, og han har tilfældigvis den samme agent, og så kunne det godt lade sig gøre. Det er en farlig udmelding at komme med, sagde Stig Tøfting i Viaplay-studiet inden AGF’s seneste kamp mod FC København.

Se klippet øverst i artiklen. 

Tipsbladet har forsøgt at få en kommentar fra Stig Inge Bjørnebye, men det har ikke været muligt, da handlen endnu ikke er bekræftet.