• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

AGF'er erkender: Smartest bare at holde kæft

Foto: Getty Images

Kamil Grabara fik i sidste uge en advarsel for et tweet, der blev vurderet til at være rettet mod dommeren.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

AGF's polske målmand kunne sammen med resten af AGF-holdet søndag juble over en meriterende sejr i Herning over FC Midtjylland.

Inden kampen havde optimismen ellers lidt et knæk, da AGF ikke fik medhold i deres appel på Bubacarr Sannehs udvisning mod FC Nordsjælland i kampen før.

Yderligere havde Fodboldens Disciplinærinstans af egen drift taget en sag op, hvor AGF's målmand Kamil Grabara var på anklagebænken for et tweet, han havde udsendt:

- Vi skal have fans tilbage på stadion. Personligt keder jeg mig og bliver en smule frustreret over hver uge at spille 11 mod 12, med fans (på stadion, red.) kan vi i det mindste gøre det lige, lød det.

Det var ifølge Fodboldens Disciplinærinstans et brud grundregel nummer et i ”DBU’s Adfærdskodeks”, og derfor fik han tildelt en advarsel.

Til Ekstra Bladet fortæller den polske målmand efter sejren over FC Midtjylland, at han nok "bare lod sig rive med af sine følelser" uden at uddybe meningen bag tweetet yderligere.

- Jeg kommer ikke til at sige, at det var møntet på dommerne. Resultatet var, at jeg fik en advarsel, og nogle gange er det nok smartest bare at holde sin kæft, lød det.

Du kan læse mere om begrundelsen for at give Kamil Grabara en advarsel her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus