• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF'er: Randers skulle skabe kampen, og det er de ikke gode til

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Patrick Olsen er glad for, at AGF lykkedes med at holde Randers FC næsten fra chancer. Også selv om hans eget hold var en mand i undertal i næsten hele kampen.

Af Anders Dehn

Der var kun gået et par minutter af søndagens opgør mellem Randers FC og AGF, da sidstnævnte blev reduceret til ti mand. Alligevel fik AGF 1-1, og det skyldtes både holdets egen indsats og det forhold, at Randers ikke var gode til at skabe noget med bolden, siger Patrick Olsen til Ekstra Bladet.

Sommerindkøbet var igen med fra starten i gårsdagens østjyske lokalopgør, hvor Sebastian Hausner fik rødt kort i kampens begyndelse. Det tvang AGF til at forsvare sig i det meste af kampen, og det bar frugt med et enkelt hårdt tilkæmpet point.

Læs også:Hausner beklager udvisning: Det var bare for dumt

- Vi arbejdede som svin og holdt Randers fra fadet. De havde vel kun deres hjørnespark, de var farlige på. Vi vidste, at Randers var nødt til at skabe kampen, og det er de ikke gode til. Hvis man giver Randers bolden, så har de umådeligt svært ved at finde på noget at gøre med den, siger Patrick Olsen ifølge Ekstra Bladet.

Det så ellers ud til, at Randers sikrede sig sejren, da Alhaji Kamara scorede i det 87. minut. Men få sekunder før stadionuret rundede 90 minutter, dukkede Patrick Mortensen op og sikrede AGF 1-1.

Læs også:Bedst og værst: AGF snød Randers for sejren trods tidlig udvisning

- Jeg tror, at vi alle sammen havde en lille stemme i baghovedet, der sagde, at nu havde vi vundet, for det burde ikke kunne lade sig gøre, at AGF kom op og fik scoret, sagde Emil Riis eftefølgende.

- Desværre gik vi lidt ned i kadence, og de fik en enkelt chance, som de scorede på.

Dermed ligger den seneste AGF-sejr over rivalerne stadig seks år tilbage i tiden. Denne gang skabte det dog mere glæde end skuffelse at få uafgjort, når nu det havde været op ad bakke gennem hele kampen.

Læs også:Randers-profil følte sig sikker: Det burde ikke kunne lade sig gøre

Læs også:Randers-anfører sender stikpille til AGF

Læs også:Ti AGF'ere slår til i overtiden og får point i Randers

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus