• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Allan K. Jepsen bliver assistenttræner i AaB

Det lignede indtil i dag, at Allan K. Jepsen skulle tiltræde i en lignende stilling i Vendsyssel, men han er nu blevet præsenteret som assistenttræner i AaB.

Af Oliver Okstrøm

Tidligere på dagen kom det frem, at Allan K. Jepsen alligevel ikke skulle begynde i jobbet som udviklingstræner i Vendsyssel FF, og nu er det kommet frem, at han i stedet tiltræder som assistenttræner i AaB.

Det melder den bolsjestribede klub ud på dens officielle hjemmeside.

Hos AaB'erne er det dog ikke kun Allan K. Jepsen, som bliver ny mand i trænerstaben ved årsskiftet. Det gælder også den nuværende U19-træner Lasse Stensgaard. Det har sidstnævnte allerede fungeret som i de seneste tre kampe, og han vil være i jobbet sæsonen ud.

Sportsdirektør Allan Gaarde fortæller i forbindelse med Allan K. Jepsens tilfælde, at det har betydet meget for dem, at de kunne få en træner ind, som har erfaring fra en Superliga-klub, og det har Jepsen med sin tid i AGF. Dertil har det også været afgørende, at det er en, som har forståelse for spillernes hverdag.

- Begge kompetencer besidder Allan blandt andet. Derudover er han en yderst professionel, ambitiøs og hårdtarbejdende træner. Han er en person, vi glæder os til at få tilbage til AaB, siger Gaarde.

For Allan K. Jepsen selv er der tale om et comeback til den klub, hvor han spillede 199 kampe for mellem 2000 og 2006.

- Jeg glæder mig helt vildt til at vende tilbage til AaB, hvor jeg som spiller havde mange gode år. Jeg har haft nogle gode samtaler med Jacob og Allan, og jeg ved at der er gode folk i og omkring klubben, siger Allan K. Jepsen.

AaB'erne er for tiden på julepause, og de vender tilbage til træningsbanerne igen 7. januar.

Superliga

Mere Superliga

Fokus