• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Ambulancefirma klar til at begære Lyngby konkurs: Vil ikke betale regning

Lyngby Boldklub nægter at betale en faktura fra ambulancefirmaet Ambulix og har sat sin advokat på sagen. Ambulix er klar til at tage tvisten hele vejen.

Af Anders Dehn

For to uger siden forsikrede operationel direktør i Lyngby Boldklub, Kenneth Mikkelsen, at "alle får deres regninger betalt." Det skete, fordi ambulancefirmaet Ambulix havde taget Superliga-klubben til inkasso over en ubetalt faktura for at levere ambulance og læge til Lyngbys europæiske kampe.

Nu er meldingen fra de kongeblå dog en anden. Lyngby har ikke tænkt sig at betale regningen alligevel, da klubbens ledelse mener, at beløbet ikke lever op til markedsprisen. Det skriver Ekstra Bladet. Bestyrelsesformand Torben Jensen kalder beløbet på 50.000 kroner "helt vanvittigt."

Det møder dog ikke megen forståelse hos Ambulix.

- Det er under markedsprisen, og det er jo en pris, de har betalt tidligere. Det er fuldstændig samme pris, så der er ikke lavet noget om. Hvis de synes, det var en vanvittig pris, så har de haft flere måneder til at gøre indsigelse. Det har de ikke gjort. De spurgte ikke engang, hvad det kostede, da de bestilte, siger Henrik Hachel, der er ambulanceinspektør i firmaet, til Ekstra Bladet.

Allerede for to uger siden luftede han muligheden for at begære Lyngby konkurs, hvis ikke klubben betalte fakturaen, og den trussel fastholder han. Torben Jensen frygter dog ikke truslen.

- Det er blot 50.000 kroner, der drøftes, så hans fremturen om konkurs er blot tågesnak og et udtryk for manglende kendskab til juraen i en tvist. Sø- og handelsretten kan ikke anvendes som inkassokontor, men det lyder jo flot at true med, lyder det i et skriftligt svar til avisen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus