• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Amon langtidsskadet igen: Det er næsten ubærligt

Foto: Getty Images

Jonathan Amon var netop kommet ovenpå igen efter en længerevarende skade, men nu har FC Nordsjælland-spilleren problemer igen.

Af Mads Bye Marboe

For godt to uger siden fik Jonathan Amon comeback efter en skadesperiode på mere end et år, og han blev matchvinder, da FC Nordsjælland vandt over Randers i sidste spillerunde, men nu er den gal igen for amerikaneren.

Der er således opstået en re-fraktur i Amons ene knæ, som ellers var helet efter seneste bud, oplyser FC Nordsjælland på sin hjemmeside.

- Det her er næsten ubærligt, og vi er alle berørte af det i FC Nordsjælland. Jonathan er så positivt et menneske med et stort fighterhjerte, og han har allerede gået meget igennem uden at klynke, men har i stedet knoklet på. Da han gjorde comeback i mandags, kunne man tydeligt se, hvor meget det betød for alle i klubben, og hvor meget glæde det spredte. Ikke kun blandt holdkammeraterne, men også alle de mange folk på kontorerne og på akademiet, som har knyttet stærke bånd til Johnny i løbet af de efterhånden mange år, han har været i klubben.

Læs også:FCN’er blev matchvinder efter lang skadespause: Det er en vild følelse

- Nu venter der ham endnu en stor kamp uden for banen. Vi ved ikke, hvor lang den bliver, men det, vi med sikkerhed kan sige, er, at Jonathan ikke kommer til at kæmpe den alene. Vi vil alle gøre vores ypperste for at støtte ham hver eneste dag, siger sportschef Jan Laursen.

Selv bevarer Amon optimismen, selv om der nu venter endnu en lang periode væk fra fodboldbanen.

- Jeg har været gennem det her før, så jeg ved, hvad der skal til, og at jeg nu skal gøre det igen. Jeg skal holde hovedet højt, være positiv og ikke nervøs eller bekymret. Det er uheldigt, at det her sker, men livet byder på udfordringer, og jeg skal nok komme igennem det.

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Dommerne dummede sig i Farum

- Jeg værdsætter al den hjælp og støtte, jeg fik gennem mit sidste skadesforløb, og jeg ved derfor nu, hvor meget den betyder. Alle fans og folk omkring mig skal også vide, hvor meget støtten betyder under sådan et forløb. Det er jeg jer alle taknemmelig for, for den hjalp mig igennem. Derfor ved jeg også nu, at I ikke skal bekymre jer. Jeg skal nok komme igennem det her.

21-årige Amon har spillet 41 kampe for FC Nordsjælland.

Læs også:Amon glæder sig til Sulemana-samarbejde: Det lyder godt

Læs også:Optakt: AC Horsens - FC Nordsjælland

Læs også:Amon glider ud af FCN-truppen mod Horsens

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus