Video : Tipsbladet
Superliga

FCN’er blev matchvinder efter lang skadespause: Det er en vild følelse

Jonathan Amon jubler over, at han kunne blive matchvinder i sit Superliga-comeback.

Jonathan Amon kunne formentlig ikke have drømt om et meget bedre comeback i Superligaen, og over for Frederiksborg Amts Avis kalder hovedpersonen det i hvert fald selv for en fantastisk oplevelse.

Den 21-årige amerikaner spillede nemlig sine første Superliga-minutter i knap 13 måneder mandag, efter at han for knap to uger siden også gjorde comeback i pokalturneringen. Og mandagens kamp blev altså en stor oplevelse for Jonathan Amon.

Læs også:FCN-træner: Johan Djourou og Michael Essien giver en masse

I sin første Superliga-kamp i mere end et år fik han nemlig 30 minutter på banen og blev kampens eneste målscorer - og altså derved matchvinder. 

- Det er en vild følelse. Når man er ude så længe, så føler man sig ikke som en del af holdet. Så at jeg kommer tilbage og kan hjælpe holdet til sejr. Det er fantastisk, siger Jonathan Amon ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Læs også:FC Nordsjælland-træner roser Djourou: Har en stor andel i clean sheet

Også cheftræner Flemming Pedersen glædede sig efter kampen over, at netop Jonathan Amon kom på måltavlen.

- Det er også noget, der skaber ekstra glæde hos spillerne. Dels at vi scorer sent i kampen, men også at det var Johnny, fordi alle ved, hvor meget han har kæmpet. Han har været ude i mere end et år. Så kommer han ind og vi giver ham maksimal spilletid i forhold til, hvad han måtte, og at han så scorer er helt fantastisk for os alle sammen, sagde Flemming Pedersen til TV3 Sport umiddelbart efter kampen.

Sejren sender FC Nordsjælland op på syvendepladsen i Superligaen med syv point efter fem kampe.

Læs også:Thomas Thomasberg utilfreds med dommerkendelse: Det er en skandale

Læs også:FC Nordsjælland tog sejren til sidst mod Randers

Læs også:Bedst og værst: Johan Djourou ligner allerede en gevinst for FC Nordsjælland