Dansker scorer igen i Chl-kvalifikation

For anden uge i træk scorede den danske EM-spiller i Champions League-kvalifikationen mod finske HJK Helsinki.

Anders Christiansen spillede igen en hovedrolle for Malmö FF, da den svenske fodboldklub tirsdag aften spillede sig videre fra anden kvalifikationsrunde i Champions League.

De svenske mestre, der har Jon Dahl Tomasson som cheftræner, spillede 2-2 ude mod finske HJK, og dermed går Malmö FF videre med samlet 4-3.

HJK chokstartede ellers ved at score til 1-0 allerede efter cirka et minuts spil.

Miro Tenho stod for scoringen.

Der skulle dog ikke gå mere end cirka ti minutter af kampen, inden Anders Christiansen fik udlignet til 1-1 efter oplæg af Oscar Lewicki.

Den danske midtbanespiller, der var med i Danmarks trup ved EM, scorede onsdag i sidste uge sejrsmålet, da Malmö FF vandt 2-1 over HJK i den første kamp på hjemmebane.

Veljko Birmancevic bragte Malmö FF foran med 2-1 cirka et kvarter før tid, men kort tid efter fik den netop indskiftede Riku Riski udlignet for HJK.

Der blev ikke scoret yderligere, og dermed kom Malmö FF altså videre til et møde med de skotske mestre, Rangers FC, i tredje kvalifikationsrunde.

Søren Rieks spillede de første 72 minutter af kampen for svenskerne, mens Lasse Nielsen så hele kampen fra Malmø-bænken.

Forsvarsspilleren Rasmus Lauritsen spillede hele kampen for Dinamo Zagreb, der vandt 1-0 ude over Omonia Nicosia fra Cypern.

Eftersom Dinamo Zagreb havde vundet den første kamp med 2-0 på hjemmebane, er den kroatiske klub videre fra anden kvalifikationsrunde med samlet 3-0.

Dinamo Zagreb skal i tredje kvalifikationsrunde møde polske Legia Warszawa.