• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Avis: AGF's VIP-parkering er ulovlig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge Århus Stiftstidende har Aarhus Kommune gjort AGF opmærksom på, at det er ulovligt, når man laver parkering på offentligt areal til VIP og sponsorer.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubben AGF er blevet meddelt af Aarhus Kommune, at det er ulolvligt at afskærme og lave VIP-parkering på parkeringspladsen foran stadion, og derfor har kommunen bedt AGF om at stoppe ordningen inden 1. januar 2022.

Det skriver Århus Stiftstidende i en artikel, hvor det også fremgår, at det er et problem for AGF, der har oplevet stor sponsorfremgang de senere år, og at parkeringspladserne lige foran Ceres Park er et af de store trækplastre.

Men fordi det er et offentligt areal, har Aarhus Kommune ikke lovhjemmel til at give AGF lov til at lave en eksklusiv parkering.

Alligevel håber og tror AGF på, at man kan finde en løsning, der gør, at de mange sponsorer kan tilgodeses.

- Vi har en god dialog med Aarhus Kommune om problemstillingen, og vi forventer, at der findes en god og fornuftig løsning til gavn og glæde for både Aarhus Kommune, AGF, vores sponsorer og i øvrigt også de medier, der benytter sig af parkering tæt på Ceres Park, siger Jacob Nielsen, administrerende direktør i AGF, til Århus Stiftstidende i et skriftligt svar.

Ceres Park har ikke mange parkeringspladser lige foran stadion, men til gengæld har man en af Danmarks smukkeste alleer, når man går eller cykler fra midtbyen og det sidste stykke mod stadion i form af Stadion Allé.

Der arbejdes i øvrigt på et nyt stadion i Aarhus - den historie kan du læse mere om her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020