Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: André Rømer vender hjem til Danmark

André Rømer vender hjem til Danmark af familiemæssige årsager, og dermed forlader han snart sin svenske klub, skriver Borås Tidning.

André Rømer er på vej hjem til Danmark, skriver den svenske avis Borås Tidning.

Den 29-årige midtbanespiller har halvandet år tilbage af sin kontrakt med Elfsborg, og han er en stor profil i den svenske topklub, men af familiemæssige årsager vil André Rømer hjem til Danmark. Elfsborg har forgæves forsøgt at overtale ham til at blive. 

Ifølge avisen er det endnu ikke afklaret, hvilken Superliga-klub der slår kløerne i Rømer, og han får formentlig først lov til at skifte, når klubben har en afløser på plads. Elfsborg skal være i dialog med flere bejlere i Danmark. 

Et bud på en fremtidig arbejdsgiver i Danmark for André Rømer kunne være Randers FC, hvor han tidligere har haft succes. I Kronjylland vil Rømer være en oplagt afløser for Lasse Berg Johnsen, som Randers FC forventer at sælge inden længe.

Det er naturligvis også værd at have med i hukommelsen, at André Rømers storebror Marcel Rømer tørner ud for Lyngby Boldklub. Måske de to brødre har planer om at slå pjalterne sammen på Sjælland?

André Rømer, der foruden Randers FC har tørnet ud for FC Midtjylland og OB i Danmark, er noteret for 211 optrædener i Superligaen.