• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Medie: Brøndby er tæt på Røde Stjerne-angriber

Foto: Getty Images

Sidste sæsons topscorer i Eliteserien i Norge kan blive Brøndbys nye angriber. Det forlyder, at de blå-gule er tæt på at lande nordmanden fra Røde Stjerne.

Af Ole Hoffskov

Sebastian Andersson, Thomas Lehne Olsen og Nicklas Helenius. Det er tre navne, der alle har været bragt i spil som Brøndbys nye angriber.

Nu kan det meget vel blive en helt fjerde, der løser angrebskvalerne på Vestegnen. 

Ifølge det serbiske medie Telegraf er Brøndby og storklubben Røde Stjerne i forhandlinger om 28-årige Ohi Omoijuanfo, der i mange år har været en målmaskine i norsk fodbold. Omoijuanfo er selv nordmand og står noteret for en enkelt A-landskamp

Det er kun seks måneder siden, at Ohi Omoijuanfo kom til Røde Stjerne, og ifølge Telegraf har han ikke udsigt til ret meget spilletid i denne sæson, hvorfor den serbiske klub håber at sælge ham til Brøndby.

Det er dog ikke, fordi Ohi Omoijuanfo ligefrem har skuffet i Røde Stjerne-trøjen, hvor han i 23 kampe er noteret for 11 mål.

I norsk fodbold var Ohi Omoijuanfo i mange år en notorisk målscorer for Lillestrøm, FK Jerv, Stabæk og Molde, og det hele kulminerede i sidste sæson, hvor han blev topscorer i Eliteseren med 27 mål i 29 kampe - det var et mål mere end Thomas Lehne Olsen, der altså også har været kædet sammen med Brøndby.

I 249 kampe i Norges bedste række er det blevet til 92 scoringer.

Det serbiske medie betegner det som "forholdsvis sikkert", at Ohi Omoijuanfo skifter til Brøndby, og det forlyder, at Røde Stjerne kan tjene "gode penge" på at sælge angriberen til Vestengsklubben.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.