Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Brøndby IF køber Blas Riveros for en slik

Brøndby IF slipper meget billigt fra transferen med Blas Riveros.

Brøndby IF har hele sommeren jagtet en ny venstre back, og med få timer tilbage af transfervinudet er han landet på Vestegnen. De blå-gule har hentet Blas Riveros i FC Basel og udstryet ham med en fire-årig aftale. Transfersummen er ganske beskeden, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge avisen har Brøndby IF betalt en halv million kroner til FC Basel for at overtage den paraguayanske landsholdsspiller, der har slået sine folder i alpelandet i de seneste fire sæsoner.

Læs også:Officielt: Brøndby henter ny venstre back

Dermed kan Brøndby IF sætte flueben ud for både en angriber og en venstre back, som var de to hovedmål for transfervinduet, og fodbolddirektør Carsten V. Jensen er sluppet ganske billigt fra den omgang.

Den tidligere FC København-spiller Andrija Pavlovic blev for et par uger siden hentet til Brøndby for et beløb omkring en halv million kroner, og dermed har klubben brugt cirka en million kroner på de to nyerhvervede spillere. Det må siges at være til at overleve.

Læs også:Top 10: FCM, Brøndby, FCK og de andre har meget på spil i dag

22-årige Blas Riveros er lige nu samlet med Paraguays landshold, og han tiltræder dermed først i Brøndby IF efter landskampspausen. 

Læs også:Randers overrasker: Henter australsk kantspiller

Læs også:AaB med stort scoop: Henter tidligere FC Midtjylland-emne

Læs også:VAR tog fejl ved Superliga-scoring: Det må ikke ske