Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Avis: FC København har sat angriber til salg

Michael Santos er blevet sat til salg i FC København, skriver dansk avis.

FC København har en hel del angribere i truppen, men det vil de ikke fortsætte med. Ifølge Ekstra Bladet er Michael Santos således sat til salg.

Med indkøbet af Kamil Wilczek i august råder Ståle Solbakken og kompagni over polakken, Jonas Wind, Mohamed Daramy, Mikkel Kaufmann og Michael Santos til angriberposten, mens Viktor Fischer også kan spille pladsen.

Læs også:Alt om FC København: Hævnens time er kommet

Ifølge Ekstra Bladet skal Ståle Solbakken også forsøge at skabe et råderum til at købe ind, og i den forbindelse er uruguayanske Michael Santos nu sat til salg.

Han kom til FC København fra Malaga for knap et år siden, og i sin første sæson i Danmark leverede den 27-årige sydamerikaner ni mål på 36 kampe. Med andre spændende spillere på pladsen og en halvskuffende første sæson, er han altså kommet i overskud.

Læs også:FCK ser ud til at være lune på græker til forsvaret

FC København har allerede solgt svenske Sotirios Papagiannopoulos denne sommer, mens man også har vinket farvel til Dame N'Doye, og Michael Santos kan altså følge dem ud af døren. Historien melder dog ikke, om der er interesse for spilleren. 

Til gengæld er det heller ikke utænkeligt, at spillere som Nikolaj Thomsen og Bryan Oviedo, som Ekstra Bladet også nævner, også kan være på vej væk. Thomsen er imidlertid langtidsskadet, hvilket selvsagt kan spænde ben for et skifte denne sommer.

FC København sluttede på andenpladsen i Superligaen i den forgangne sæson, hvor man også nåede kvartfinalerne i Europa League. 

Læs også:Celta-træner udelader Pione Sisto til testkamp

Læs også:Brøndby-boss ser frem til et gensyn med læremesteren

Læs også:Salgsligaen: FC-klubberne topper, mens Brøndby og AGF flopper