• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Avis: Ny SønderjyskE-ejer har taget analytisk gruppe med

Foto: Jan Christensen/Getty Images

SønderjyskE får flere tal og ideer i forhold til transfermarkedet, hvor klubbens nye ejere har medbragt en gruppe af analytikere.

Af Kenneth Jensen

De hentede både Philipp Schmiedl og Ogenyi Onazi i de sidste dage af transfervinduet, og SønderjyskE anført af sportschef Hans Jørgen Haysen arbejdede på flere rekrutteringer i de sidste timer af vinduet. Det lykkedes som bekendt ikke, men på den lange bane er SønderjyskE med nye ejere nu endnu bedre rustet i forhold til at hente spillere.

Ikke kun fordi klubben har fået flere penge til transfers, men også fordi de nye ejere ifølge Der Nordschleswiger har medbragt en analytisk gruppe. Den gruppe skal altså være med til at sikre, at man bliver endnu bedre på transfermarkedet, så det ikke kun er på mavefornemelse, men også på baggrund af tal, at man rekrutterer.

Læs også:Transfervinduet LIVE: FC Midtjylland bød på La Liga-spanier

- Heldigvis er der tilføjet ressourcer, der hjælper os med at træffe beslutninger på et endnu bedre grundlag. Vi har en mulighed for at bruge tal endnu bedre, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til Der Nordschleswiger og forklarer, at man ikke skal agere meget anderledes i markedet:

- Det ene adskiller sig ikke fra det andet. Vi er i en konstruktiv dialog. Hvis vi kommer til et resultat på baggrund af vores faglige kvalifikationer, og vores øjne understøttes af tallene, er chancerne for at ramme plet endnu større.

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - september

SønderjyskE forsøgte i de sidste dage af transfervinduet at få Ayo Simon Okosun, men han valgte altså at skifte til OB, mens man ifølge JydskeVestkysten også skal have henvendt sig til Bodø/Glimt i forhold til målmaskinen Philip Zinckernagel, der har en fortid i netop SønderjyskE. Men det blev heller ikke til mere end en forespørgsel.

Glen Riddersholms mandskab, der vandt pokalturneringen i sidste sæson, ligger aktuelt nummer fire i Superligaen med syv point for fire kampe.

Det er den amerikanske investorfamilie Platek - anført af Robert Platek - der har købt SønderjyskE Fodbold.

Læs også:Solstrålehistorier, knive i ryggen og agendaer: Guide til transfer-skæbneugen

Læs også:FC København meldes interesseret i Lasse Schöne

Læs også:Medie: Brøndby er tæt på ny venstre back