• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Avis: Peter Ankersen skal til lægetjek i København

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Peter Ankersen er stort set på plads i FC København - han mangler at gennemgå et lægetjek, men ventes at gøre det senere fredag, skriver avisen B.T.

Af Kenneth Jensen

Ståle Solbakken henter markant forstærkning til FC København.

Gianluca Di Marzios transferside fortalte tidligere i denne uge, at FC København er i færd med at hente Peter Ankersen tilbage, og nu forlyder det i B.T., at en aftale er så tæt på, som den overhovedet kan komme.

Læs også:Leder: Hvad vil en rigmand med en fodboldklub i Haderslev?

Peter Ankersen lander iføgle B.T. i Danmark denne fredag, hvor han efter planen skal gennemgå et lægetjek, inden han kan underskrive en aftale og kalde sig FC København-spiller.

Det er bare et år siden, at højrebacken forlod Danmark til fordel for Genoa, men han fandt aldrig helt fodfæste i det italienske, og nu er han så på vej tilbage til dansk fodbold.

Læs også:Optakt: SønderjyskE - AaB

 Den 30-årige højre back har ifølge avisen afvist interesse fra både Spanien og Tyrkiet for at komme tilbage til FC København, hvor han spillede karrierens bedste fodbold, inden han altså tog til Italien og Genoa for et år siden.

Ståle Solbakken sagde til B.T. efter torsdagens kamp i Europa League, at FC København mangler en type som Peter Ankersen. Med ham i truppen står klubben nu pludseligt med tre dygtige højrebacks, så spørgsmålet er, om man vil forsøge at omskole en af dem til venstre back, eller om man i stedet vil sælge Karlo Bartolec eller Guillermo Varela.

FC København møder Vejle Boldklub på søndag i Superligaen og er på jagt efter sæsonens første point efter to nederlag til at starte Superligaen med.

Læs også:Optakt: Vejle Boldklub - FC København

Læs også:Den vildeste karriere: PL som 16-årig, arbejde på byggeplads og nu Superliga

Læs også:AC Horsens holder lille dør på klem for tidligere FCK-spiller

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus