Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Silkeborg afviser bud på profil

Ifølge Midtjyllands Avis har Silkeborg IF afvist endnu et bud på Tobias Salquist.

Tobias Salquist vil gerne væk fra Silkeborg IF, men Superliga-klubben har angiveligt afvist et nyt bud på forsvarsprofilen. 

Sådan lyder det fra Midtjyllands Avis, der skriver, at Silkeborg har afvist et bud på under fire millioner kroner fra MLS-klubben Chicago Fire. 

Buddet ligger væsentligt under Silkeborgs vurdering af den 28-årige forsvarsspiller, der har kontrakt frem til udgangen af 2025. Salquist har spillet for Silkeborg siden skiftet fra Hobro i januar 2021. 

B.T. skrev søndag også om Chicago Fires interesse for Tobias Salquist. I sommer skrev avisen desuden, at Silkeborg havde afvist et bud fra tyrkiske Rizespor. 

I et interview med Viaplay har Tobias Salquist allerede gjort det klart, at han gerne vil videre i karrieren. 

- Jeg vidste godt, at Chicago havde været interesseret i lang tid. Jeg har givet udtryk for, at jeg gerne vil afsted. Jeg har snart været tre år i Silkeborg, jeg er 28. Og det skal også til at være nu, hvis der skal ske noget. Jeg har givet udtryk for det i lang tid og håber bare på, at klubben vil finde en løsning. Ligeså meget for min skyld, lød det fra Tobias Salquist efter søndagens 2-1-nederlag til Viborg FF. 

Chicago Fire råder blandt andet over den tidligere Liverpool- og Bayern München-stjerne Xherdan Shaqiri.