Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Svenn Crone kan være på vej til Superliga-klub

Lyngby og Silkeborg IF forhandler om Svenn Crone, skriver lokalavis.

Svenn Crone kan være på vej retur til Superligaen, skriver Midtjyllands Avis.

Silkeborg IF forhandler med Lyngby Boldklub om en transfer, der sender den tidligere Brøndby-spiller tilbage til Sjælland og tilbage i den bedste række, som han rykkede ned fra sammen med holdkammeraterne i SIF i sidste sæson.

Læs også:Lyngby-talent meldes klar for Bundesliga-klub: Her er prisen

Lyngby Boldklub meldes tæt på et salg af midtstopperen Frederik Winther til Augsburg, og de kongeblå får ifølge Ekstra Bladet 12 millioner kroner ud af den transfer. Dermed skulle der så rigeligt være råd til Svenn Crone.

25-årige Svenn Crone kritiserede tidligere i transfervinduet Silkeborg IF's sportschef Jesper Stüker for at stå i vejen for et klubskifte ved at prissætte ham for højt.

Læs også:SønderjyskE har afvist stort bud fra mesterklub på Alexander Bah

- Der har været mange ting, og jeg har heller ikke lyst til at sige dårlige ting om ham. Sådan er jeg ikke som person. Men selvfølgelig føler jeg mig ikke fair behandlet i den her situation. Det er først og fremmest, fordi min agent og jeg føler, at de værdisætter mig for højt, sagde Svenn Crone til Midtjyllands Avis den 27. august.

På sidstedagen af transfervinduet kan backen måske alligevel få sit ønske om et klubskifte opfyldt. Alle detaljer skal være forhandlet på plads inden midnat. 

Læs også:Avis: Brøndby IF køber Blas Riveros for en slik

Læs også:VAR tog fejl ved Superliga-scoring: Det må ikke ske

Læs også:AaB med stort scoop: Henter tidligere FC Midtjylland-emne