Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE har afvist stort bud fra mesterklub på Alexander Bah

Superliga-klubben SønderjyskE har afvist et stort bud på Alexander Bah fra den tjekkiske mesterklub Slavia Prag.

SønderjyskE har fået penge på lommen, efter at klubben er blevet opkøbt af amerikanske investorer. Det giver pokalvinderne mulighed for at lokke spillere til fra en højere hylde end tidligere. Og det giver tilsyneladende også klubben mulighed for at holde igen med at sælge spillere.

Begge ting har man benyttet sig af.

Læs også:Top 10: FCM, Brøndby, FCK og de andre har meget på spil i dag

For alt imens at Haderslev-klubben i løbet af weekenden forstærkede sig med både Philipp Schiedl og Ogenyi Onazi, har der også været et meget konkret bud at forholde sig til.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger tikkede der et stort bud fra Slavia Prag ind på højrebacken Alexander Bah, men dog ikke stort nok til sønderjydernes smag. Derfor afviste Haderslev-klubben henvendelsen fra den tjekkiske hovedstad.

Læs også:AaB med stort scoop: Henter tidligere FC Midtjylland-emne

Slavia Prag, der som bekendt tabte 1-4 til FC Midtjylland i onsdags og dermed missede Champions League-gruppespillet, solgte kort efter opgøret på Heden højrebacken Vladimir Coufal til West Ham, og det var som afløser for ham, at de tjekkiske mestre havde udset sig Alexander Bah.

Nu tyder alt ifølge tipsbladet.dk's oplysninger på, at Alexander Bah bliver i SønderjyskE, men der kan selvfølgelig ske uforudsete ting i de sidste timer af et transfervindue. 22-årige Alexander Bah spillede søndag 83 minutter i udekampen mod Lyngby. 

Tipsbladet.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra SønderjyskE's sportschef Hans Jørgen Haysen.

Læs også:Randers overrasker: Henter australsk kantspiller

Læs også:Avis: FC Midtjylland afviser salg af Erik Sviatchenko

Læs også:Udlejet AGF'er tæt på skifte til hollandsk klub