Video : Tipsbladet
Bundesliga

Bayern-chef langer ud efter spillere efter fadæse

Thomas Tuchel er også på Bayern Münchens bænk mod Arsenal, fastslår sportsdirektør Max Eberl.

Thomas Tuchel er også Bayern München-træner mod Arsenal i Champions League tirsdag.

Det garanterede sportsdirektør Max Eberl efter lørdagens fadæse i Heidenheim, som slog det regerende mesterhold 3-2 efter at have været bagud 0-2 ved pausen.

Bayern og Tuchel har allerede annonceret, at samarbejdet stopper til sommer, og lige nu er der ingen planer om, at Tuchel bliver smidt på porten inden da.

- Thomas var meget emotionel i denne uge. Han gav alt i taktik-lokalet. At han så får sådan noget her tilbage, det har han helt sikkert ikke fortjent, siger Max Eberl til Sport1 om Bayern-holdets præstation mod Heidenheim.

Ifølge den mangeårige sportsdirektør i Borussia Mönchengladbach bør alle i Bayern være lidt "flove" over ikke at have repræsenteret storklubben på en mere værdig måde.

Især spillerne får med grovfilen.

- De er alle landsholdsspillere. De er tyske mestre og Champions League-vindere. Jeg forventer mere mandighed. Dette er ikke Bayerns ansigt.

- Hvis man i Bayern München tror, at man kan komme igennem kampen ved at slække tre procent, opnår man ikke en skid, siger Eberl.

Bayern München har syv points luft ned til Dortmund på femtepladsen, men Max Eberl mener, at man først og fremmest skal kigge den vej og sikre mindst top-4.

- Vi kan hurtig lægge arrogancen væk. Vi er ikke i Champions League endnu, siger Bayern-chefen, der senest var i RB Leipzig.

Mesterskabet havde man allerede afskrevet inden nederlaget mod Heidenheim.

Leverkusen fører da også med 16 point inden sæsonens sidste seks spillerunder.

Eberl antydede efter lørdagens nedtur, som han også har gjort tidligere, at der er lagt op til store ændringer hos rekordmestrene til sommer.

En ny cheftræner er endnu ikke på plads.

/ritzau/