• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Brandvarm Randers-angriber fortsætter målformen

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Randers FC og OB.

Af Victor Risager

Randers FC - OB 2-1 (1-0)
Alhaji Kamara, 1-0 (35.)

Frederik Lauenborg, 2-0 (55.)
Oliver Lund, 2-1 (82.)

Kampens bedste
Randers

Randers FC fortsatte formen fra sidste uge og sikrede sig endnu en sejr, og igen kom Alhaji Kamara på tavlen. Angriberen fra Sierra Leone havde en skuffende første sæson i det kronjyske i fjor, men i denne sæson har han lignet den angriber, man så i Vendsyssel. Han er fysisk stærk og har tur i den i øjeblikket, hvor han både scorer for Randers og for landsholdet, og i alt har han scoret fire mål over sine seneste fire kampe. Mange andre spillede dog også godt for kronjyderne.

OB
Der var ikke meget, der spillede for OB mod Randers FC, og selvom han hellere ikke leverede en fejlfri præstation, var Ayo Simon Okosun nok fynboernes bedste. Den høje midtbanespiller var en af de mere farlige spillere på OB-holdet med sin højde, mens han leverede et stort arbejde og vandt en håndfuld dueller.

Kampens værste
OB indkasserede to mål, og i forbindelse med begge mål var der tale om personlige fejl. Randers kunne sætte det første mål ind, efter at Oliver Lund havde lavet en dyr fejl og mistet bolden på kanten af eget felt. I forbindelse med det andet mål så målmand Oliver Christensen heller ikke for godt ud, da han havde meget svært ved at komme ud af sit mål og få bokset bolden væk. De to fejl blev som bekendt straffet hårdt af Randers og blev altså kampafgørende. 

Læs også:Superliga-spørgsmål: Får Finnbogason hævn over Vejle?

Kampens detalje
Kampen bød i den grad på både op- og nedture for Oliver Christensen. Som nævnt ovenfor så han ikke for godt ud i et par sammenhænge, men andre gange lignende han en fantastisk målmand. Blandt andet i starten af anden halvleg havde han en helt forrygende redning på et forsøg fra Vito Hammershøy-Mistrati.  Randers-spilleren fik et næsten perfekt træf på en flugter og var allerede begyndt at forberede sig på en fejring, men Oliver Christensen fik akkurat hånden på bolden og dirigeret den ud til hjørnespark.

Læs også:OB-luftkonge ramt af ekstrem negativ følelse

Læs også:Optakt: SønderjyskE - FC København

Læs også:Revser Jakob Michelsen: Han er i gang med at tale sig ud af OB

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus