Bedst og værst: Dreyers fight sendte sejren til FCM

FC Midtjylland vendte 0-1 ved halvleg til en 3-1-sejr mod OB. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret her.

FC Midtjylland:
Det er bestemt ikke grundet sin scoring, at Anders Dreyer alene udmærkede sig i kampen mod OB. Undervejs var han en af de spillere, som gik forrest i forbindelse med den tæppebombning af skudforsøg via enten oplæg, opspil eller skud fra egen side. Derfor var det også næsten sådan, det måtte være, da det var Dreyer selv, der fik fightet bolden over stregen til 2-1.

Desuden havde Sory Kaba en fin kamp, ligesom Pione Sisto som altid viser, at han har en klasse over resten af offensivspillerne i hele ligaen. Denne gang blandt andet med et smukt frisparksmål til sidst i kampen.

OB:
Gang på gang lavede Oliver Christensen både store og små mirakler i OB-målet, og selvom det også blev til et par ridser i lakken i forbindelse med FCM's mål. Ikke desto mindre havde den fynske keeper en række store redninger, hvor højdepunktet var den overbevisende redning af Evanders straffespark i første halvleg.

Endvidere skal Emmanuel Sabbi have en fjer i hatten over sin scoring, hvor han viste stor skarphed.

Kampens værste:
Det er til tider utroligt trættende, hvis man ser en spiller, som man ved har et højt niveau - men ikke udnytter det. Sådan en kamp havde FC Midtjyllands Evander denne dag, hvor han lavede mange skøre ting og 'toppede' sin indsats af med et brændt straffespark, som godt kunne være sparket bedre.

Kampens detalje:
Pione Sisto har hidtil ikke haft en middel kamp for FCM efter hjemkomsten til klubben, og denne gang fik han igen begejstret tilskuerne. Særligt med frisparksmålet, som de fleste nok skal have mindst 100 forsøg til at sætte ind.