Bedst og værst: Greko ødelagde Romos perfekte kamp

Sønderjyske fik sig en 1-0-sejr over Silkeborg lørdag aften. Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen.

Sønderjyske - Silkeborg IF 1-0 (0-0)
1-0 Christian 'Greko' Jakobsen (82.)

Kampens bedste:

Sønderjyske:
I det meste af kampen havde Sønderjyske overtaget, som primært skyldtes en god holdindsats. Dog manglede der noget ekstra, hvis de skulle vinde kampen, og det kom med Christian 'Greko' Jakobsen, da han kom ind i løbet af anden halvleg og derefter scorede til 1-0 på et helt åbent hovedstød. Derudover skal spillere som Emil Frederiksen og Alexander Bah også nævnes for gode præstationer i kampen.

Silkeborg IF:
Rafael Romo havde et par uheldige indgreb i Silkeborgs seneste kamp mod Sønderjyske, men det fik han rettet op på i denne kamp. Han diskede op med flere flotte redninger i løbet af kampen, og særligt i første halvleg var han en mur for Kent Nielsens tropper. Dermed var han meget medvirkende til, at det lykkedes for Silkeborg at drille Sønderjyske i opgøret, hvor han dog til sidst måtte se sin perfekte kamp ødelagt, da der ikke var helt styr på opdækningen ved et hjørnespark, som Sønderjyske scorede på.

Kampens værste:
Silkeborg havde ikke Mads Emil Madsen med sig, da han er på vej væk fra klubben. I stedet for ham var Mark Brink blevet placeret på midtbanen, men det var svært for ham at slå igennem i kampen, hvor der blev lavet lidt for mange sjuskede fejl. Blev også skiftet ud efter 71 minutter.

Kampens detalje:
Silkeborgs Gustav Dahl havde ikke spillet i 762 dage efter to hofteoperationer, men i dag kom han på banen efter en lang og hård kamp mod at komme til at spille på højeste niveau igen.