Bedst og værst: Sønderjyske-nyindkøb holdt Randers væk

Sønderjyske tog en sejr på 2-1 over Randers med ti mand i det meste af kampen. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret her.

Randers FC - Sønderjyske 1-2 (1-1)
0-1 Anders K. Jakobsen (6.)
1-1 Mathias Greve (8.)
1-2 Haji Wright

Kampens bedste:

Randers FC:
Efter udvisningen i midten af første halvleg var Randers enormt meget på bolden, men de havde svært ved at få åbnet helt op for Sønderjyskes 10 mand. Dog var Tosin Kehinde en spiller, som Sønderjyske-defensiven til tider havde store vanskeligheder med at holde styr på. Derudover skal Mathias Greve naturligvis også nævnes for sin scoring, som bestemt havde stor elegance over sig.

Sønderjyske:
Det blev kun til 65 minutter på banen for Haji Wright, og det er Randers-forsvaret sikkert meget godt tilfredse med. Ikke alene scorede han et forrygende mål, hvor han brugte sin styrke og fart til at fravriste sig Erik Marxen og gik nemt udenom Patrik Carlgren og scorede. Han sørgede også for at tage sin del af duellerne, og havde ligeledes et par lækre proptrækker-driblinger.

Samtidig havde Lawrence Thomas også en stor kamp i den anden ende af banen, hvor han lavede mindst to store redninger plus alt det løse. De to nyindkøb var en fornøjelse at følge.

Kampens værste:
Det er ikke ligefrem noget, der hjælper på bedømmelsen, at man får to gule kort kort efter hinanden. Uanset hvor tvivlsomme de måtte være, og det var de givetvis for Victor Mpindi Ekani, men han satte sit hold i en svær situation, som de dog klarede.

Kampens detalje:
Der var sådan set godt med flotte mål, som man kan pege på, men det er også vigtigt at få med, at Sønderjyske lige efter opgøret kan se sig selv på førstepladsen i Superligaen.