Bedst og værst: SønderjyskE reddet af Mandé-brøler

1-0 Bashkim Kadrii (5.)
1-1 Emil Holm (67.)

Kampens bedste:

OB:
Første halvleg var ganske jævnbyrdig, men OB satte sig på kampen efter pausen, og efter Philipp Schmiedls udvisning lignede det, at fynboerne ville køre sejren sikkert hjem. Hjemmeholdets spillere leverede også flere fornuftige præstationer, selvom det blev spændende efter gæsternes udligning, og på den centrale midtbane var både Aron Elís Thrándarson og Jens Jakob Thomasen godt spillende. Issam Jebali skabte også problemer for SønderjyskE, men manglede skarpheden foran mål.

SønderjyskE:
Det viste sig at blive endnu en svær kamp for sønderjyderne, og kun med hårdt arbejde og en smule held lykkedes det Glen Riddersholms mandskab at få point med fra Odense. I buret stod Lawrence Thomas stærkt i billedet, og målscorer Emil Holm leverede en stabil præstation, men overordnet set har man imidlertid set bedre indsatser fra SønderjyskE-spillerne.

Kampens værste:
Philipp Schmiedl har stadig ikke vist sig at være den helt store succes for SønderjyskE, og indsatsen mod OB vil østrigeren nok også gerne glemme hurtigst muligt. Han blev udvist i starten af anden halvleg, og særligt ved det andet gule kort var forsvarsspillet alt andet end prangende fra stopperen.

Hos OB vil Sayouba Mandé med al sandsynlighed heller ikke være glad for sin indsats, og om end det kan være hårdt at kåre ham til kampens værste, når han kun spillede 45 minutter, var keeperen ikke desto mindre skyld i, at Emil Holm fik udlignet for SønderjyskE. Ivorianeren kom forfærdeligt ud til et frispark, hvilket gav svenskeren mulighed for at heade kuglen i et tomt mål. Det er bekymrende for Michael Hemmingsen og co., hvis Oliver Christensens skade er alvorlig.

Kampens detalje:
Den bedste detalje i kampen skulle man ikke vente mange minutter på at finde, for blot fem minutter inde i opgøret gjorde Bashkim Kadrii det til 1-0 med en suveræn scoring. En høj bold dalede ned ved offensivspilleren, og med en knivskarp flugter hamrede han bolden op i det ene målhjørne.