3-1 Simon Graves (82.)
3-2 Søren Tengstedt (90.)

Kampens bedste:
Randers FC:
Venstrekanten Jakob Ankersen spillede en super kamp for kronjyderne. Han fik succes fra start af opgøret, da det var ham, der vandt et straffespark til Randers FC. Siden fulgte han med mange fine driblinger og afleveringer. Han stod også for en glimrende aflevering til Marvin Egho i anden halvleg, men østrigeren misbrugte kæmpechancen.

Silkeborg IF:
Han startede sløjt og fik et straffespark fløjtet mod sig efter en suspekt VAR-kendelse, men Oliver Sonne lod sig ikke slå ud og spillede en strålende kamp. Han kom blæsende frem hele tiden og gav Bjørn Kopplin alverdens problemer. Det var også Sonne, der scorede målet til 1-1 på en fremragende afslutning efter en rigtig god aflevering fra Kasper Kusk. Ligner en spiller, der bare bliver stærkere og stærkere, og kan han fortsætte udviklingen, vil tabet af Rasmus Carstensen ikke være så stort.

Kampens værste:
Han fik en chance fra start, da konkurrenten Lukas Engel var blevet skadet i torsdags mod West Ham United, men Lukas Klitten var rusten. Det er der ikke så meget at sige til, da han trods alt ikke har spillet meget i halvandet års tid. Lidt for mange fejlafleveringer og lidt for lidt kvalitet offensivt. Men han sluttede bedre af, end han startede, og det er trods alt noget af det positive, han kan tage med videre.

Kampens detalje:
Det var et tvivlsomt VAR-straffespark til Randers, hvor en bold fra meget kort afstand blev sparket ind på armen af Oliver Sonne. Men straffespark blev der dømt, efter Peter Kjærsgaard blev sndt til skærmen for at vurdere situationen. Med tanke på alle de kontroversielle kendelser den seneste tid - i både ind og udland - var det et interessant signal, at systemet gik i stykker ved anden halvlegs start, så kampen måtte spilles om i de gode gamle dage.