Foto: Getty Images
Superliga

Berørt Ståle Solbakken: FCK fortæller noget helt andet end vi aftalte

Ståle Solbakken sætter for første gang ord på sit exit i FC København i stort interview søndag, men allerede nu er der en lille smagsprøve på interviewet, og det er en følelsesladet Ståle Solbakken, der vil give sin version.

Det virkede ganske brutalt, da FC København valgte at stoppe samarbejdet med manager gennem mange år Ståle Solbakken. Efterfølgende har klubben modtaget en del kritik for den måde, man har omtalt Ståle Solbakkens exit og i det hele taget behandlet nordmanden efter hans mange bedrifter i klubben.

Kritikken er dog foreløbig kommet fra eksperter, da Solbakken selv ikke har ville udtale sig. Ikke før nu. I et stort interview med Onside på søndag giver Ståle Solbakken sin version af afskeden, der stadig gør ondt på ham.

Læs også:Morten Bruun udgiver bog om dansk fodbold

Det viser en lille smagsprøve på søndagens interview med al tydelighed:

- Jeg vil gerne have lov til at fortælle min version, fordi de fortæller en version, som jeg mener, ikke er sand. Og så fortæller de den på vegne af mig, selvom vi blev enige om noget helt andet. Det har jeg ikke respekt for, siger Ståle Solbakken blandt andet i interviewet med Onside.

Læs også:Nu taler Ståle Solbakken: Stort interview på søndag

I interviewet kan man også opleve en stærkt berørt Ståle Solbakken, da talen falder på, hvad der påvirker ham mest følelsesmæssigt.

- Det der gør mig emotionel er ikke, at jeg er blevet fyret. Overhovedet ikke, for det er en del af gamet. Det der gør det er derimod, at jeg mister et lille livsværk der, lyder det fra den tidligere FCK-manager.

Hele interviewet med Ståle Solbakken vises søndag på TV3+ efter kampen mellem Vejle og Brøndby IF.

Læs også:Sådan scorede FC København svensk stortalent

Læs også:Enig med Ståle: Jonas Wind kan koste mere end 100 millioner

Læs også:- Jeg troede ikke, de kunne fyre Ståle Solbakken