• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Enig med Ståle: Jonas Wind kan koste mere end 100 millioner

Foto: Getty Images

Jonas Winds far og rådgiver tror på, at den brandvarme angriber en dag kan sælges for et trecifret millionbeløb.

Af Victor Risager

Når Jonas Wind på et tidspunkt skal væk fra FC København, kan prisen formentlig over 100 millioner. Sådan lyder det fra den varme angribers far og rådgiver, Per Wind, i et interview med B.T. Sport.

Den 21-årige angriber har gang i en flot sæson, efter at han missede store dele af 2019/20-sæsonen med en skade. Hidtil er det blevet syv mål på 12 kampe for FC København, og samtidig er det også blevet til et gennembrud på landsholdet med to mål på fire kampe.

Læs også:David Nielsen: Vi passer perfekt til at spille mod FCM, FCK og BIF

Det er med til at øge salgsprisen, og på sigt kan prisen overstige 100 millioner kroner. Det vurderede Ståle Solbakken i foråret, mens han var manager i FC København, og Per Wind tror også, at den profeti kan gå i opfyldelse. 

- Ståle ved bedre om nogen med alle de forhandlinger, han har været igennem, hvad beløbet kan være. Men uden at det skal lyde for blæret, så er det jo nok det beløb, man snakker om. Måske endda til trods for coronakrisen, og at klubberne måske ikke har de samme penge. Uden at jeg skal gøre mig klog på det, så forholder jeg mig til det, Ståle sagde, og at han ikke slyngede noget ud, som der ikke er belæg for.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvem er de dårligste?

- Og det er klart, at jo bedre præstationer Jonas leverer på klub- og landshold, så kan man ikke undgå, at prisen stiger for en angriber som ham. Det er vel meget realistisk, selv om det også lyder som store beløb i mine ører på min søns vegne, siger Per Wind til B.T. Sport

Så sent som torsdag var der rygter om international interesse for Jonas Wind. Nærmere bestemt skulle den tyrkiske storklub Fenerbahce ifølge tyrkiske medier have holdt øje med den unge angriber i Danmarks kamp mod Belgien onsdag, hvor Jonas Wind kom på tavlen. 

Jonas Wind står noteret for i alt 25 mål på 66 kampe for FC København.

Læs også:Efterretningsagenter og bestikkelse: Qatars VM var den vildeste beslutning

Læs også:Optakt: AaB - FC Nordsjælland

Læs også:Optakt: OB - SønderjyskE