• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

BIF-bud er taktisk smart: Stikker til rivalerne

BIF-bud er taktisk smart: Stikker til rivalerne
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF har budt på Nicolai Vallys, men indtil videre er offensivspilleren ikke interesseret i at skifte til den københavnske Vestegn.

Af Kenneth Jensen

Transferkampen om danske Nicolai Vallys er i gang, og FC København er den klub i Danmark, Nicolai Vallys vil til. Ellers hedder det udlandet.

Men indtil videre har FCK ikke budt mere end omkring 15 millioner kroner på offensivspilleren, der i Tipsbladet blev kåret til Forårets Profil i Superligaen.

Og en mulig transfer til FCK er tricky, da rivalerne fra Brøndby IF er interesseret. Og ifølge journalisten Farzam Abolhosseini, der er med i DIscovery-programmet Start11'eren, har BIF budt mere end 20 millioner kroner. Og det er med til at presse prisen op.

Buddet skal også ses som et taktisk spil.

- Kommer FCK med 25 millioner, så kommer vi journalister mere efter FCK, hvis han flopper. Fansene vil blive mere rasende, og for Brøndby er det taktisk ret smart at stikke til ærkerivalerne. BIF har erkendt lige nu, at det ikke bliver til noget med Vallys, han vil gerne til FCK. Han er Østerbro, siger Farzam Abolhosseini.

Hør vurderingen i videoen øverst til denne artikel.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.