• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

BIF-træner håber på forstærkninger inden CL-kampe

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Niels Frederiksen har ikke lagt skjul på, at Brøndby skal forstærke sig i forsvaret. Han ser gerne, at det bliver, inden holdet skal spille Champions League-kvalifikation.

Af Anders Dehn

Da Brøndby IF i går spillede 1-1 mod Viborg FF, bestod forsvaret af tre spillere, der ikke tidligere havde udgjort trebackkæden sammen. Så holdet skal forstærkes i defensiven - gerne inden Champions League-playoffkampene, siger cheftræner Niels Frederiksen til Ekstra Bladet.

Mod Viborg spillede Sigurd Rosted, den normale midtbanemand Tobias Børkeeiet og Anton Skipper, der er vendt tilbage fra et lejeophold i Hobro IK, i midterforsvaret. Forklaringen er, at Brøndby har sagt farvel til Hjörtur Hermannsson og Anthony Jung, mens anfører Andreas Maxsø var fraværende, fordi han også er tæt på at skifte klub.

Niels Frederiksen har ikke gjort meget for at lægge skjul på det åbenlyse: at klubben har brug for defensiv forstærkning. Allerhelst inden de afgørende Champions League-kampe.

- Det ville da være rart. Vi skal også have spillet dem ind, hvis de kommer helt udefra. Vi spiller med dem, der er, og gør det så godt, vi kan, med dem, siger cheftræneren til Ekstra Bladet.

Brøndby er kun to playoffkampe fra Champions League-gruppespillet. Det er endnu uvist, hvem mestrene skal møde. Sikkert er det dog, at de bliver useedet og dermed må finde sig i en på papiret stærkere modstander.

Der er lodtrækning 2. august, og kampene spilles 17.-18. august og returopgør 24.-25. august. Hvis Brøndby taber samlet i de to kampe, får holdet en plads i Europa League-gruppespillet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020