• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

I mange år har FC København-Brøndby IF været et klassisk opgør i dansk fodbold, men glansen er gået af kampene, mener Brøndby-spiller.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Lørdag byder på opgøret mellem FC København og Brøndby IF, der i mange år har været garant for store følelser og momenter. Kampen spilles i Parken.

De senere år har FCK dog været suveræn. Brøndby har ikke vundet i Parken siden 2004, og holdet fra den københavnske vestegn har kun fået én sejr i de seneste 10 opgør mod FCK.

Statistikken er helt klar på FC Københavns side, men alligevel ser Brøndbys venstre back, Daniel Norouzi, frem til kampen.

- Jeg glæder mig meget, kampene har sin helt egen charme med høj intensitet og fight fra alle spillere. Selvom kampene ikke er helt så store, som de har været, så er de altid underholdende, og det er også vigtigt for fans, seerne og tv-selskaberne, så det er helt fint, synes jeg, siger Norouzi til tipsbladet.dk

20-årige Daniel Norouzi, der har været fast mand på Brøndbys hold siden starten af forårssæsonen, har endnu til gode at møde FC København på banen som seniorspiller, men han har bemærket deres gode sæsonstart.

- FCK har gjort det virkelig godt. De har scoret en masse mål og har samtidig et stærkt forsvar, så det bliver en god kamp.

Daniel Norouzi har spillet 17 Superliga-kampe for Brøndby IF.