Foto: Getty Images
Superliga

Bjelland om udvisning: Godt lavet af deres spiller

Andreas Bjelland mener, at han ramte bolden i situationen, hvor han fik rødt kort.

Det skulle vise sig at blive meget afgørende, at Lyngbys Andreas Bjelland efter et halvt minut af returkampen mod FC Fredericia fik rødt kort. Kampen endte siden med at Lyngby tabte med 0-1, som betød et samlet nederlag på 1-3.

Selv forklarede Bjelland efterfølgende i et interview med Viaplay, at han tacklede på bolden, ligesom han også fik en forklaring af dommer Jacob Karlsen om situationen.

- Han sagde noget med, at jeg rammer ham med støttefoden eller et eller andet, der bliver hængende, så det må man sige er godt lavet af deres angriber at lade foden hænge, siger han og fortsætter:

- Så spurgte jeg linjevogteren, men han havde ikke nået at se noget som helst. Det var forklaringen kort fortalt. Om jeg er sidste mand, det kan jeg ikke nå at se. Dømt er dømt, jeg kan ikke gøre så meget til eller fra, lyder det fra Bjelland.

Lyngby-forsvareren peger desuden på, at han synes, at han selv tacklede og gjorde det godt - og at han ikke ved, hvad Fredericia-angriberen lavede bagefter.

- Der er sikkert en masse kloge hoveder rundt omkring, der kan gøre sig kloge på det, siger Bjelland.

Endvidere erkender Andreas Bjelland, at han har det ad helvede til efter kampen, og at det er overfor holdkammeraterne. Derudover fik han sagt, at han var der blev kastet lidt med tingene i omklædningsrummet, inden han gik sig en tur på anlægget efter udvisningen.

Situationen kan ses i videoen i toppen af artiklen.

Fredericias modstander i semifinalen i pokalen er også fundet. Læs mere om det her.