Video : Tipsbladet
Superliga

- Bliver udenlandske trænere også spurgt om det?

FC København-træner Jacob Neestrup undrer sig over mængden af spørgsmål om spillere, der ikke får spilletid i den danske mesterklub.

FREDERIKSBERG (Tipsbladet): Nicolai Boilesen var slet ikke med i truppen, da FC København mandag besejrede FC Nordsjælland med 2-0 i Parken, og modsat tidligere var det ikke en skade, der forhindrede den tidligere danske landsholdsspiller i at deltage.

32-årige Nicolai Boilesen har imidlertid misset næsten hele FC Københavns opstart, og derfor har han lige nu dårligere forudsætninger for at være med end sine holdkammerater, fastslår Jacob Neestrup over for Tipsbladet og den øvrige fremmødte presse på FCK's anlæg onsdag. 

Han har dog også noget andet på hjerte.

FC Københavns mestertræner undrer sig over, hvorfor der fra mediernes side bliver brugt energi på de spillere, som ikke får spilletid - i samme båd som Nicolai Boilesen er lige nu Peter Ankersen, der heller ikke var med mod FC Nordsjælland.

- Det er et dansk spørgsmål. Bliver udenlandske trænere spurgt om dem, der ikke spiller? Lige nu er der flere spørgsmål om spillere, der ikke spiller, fastslår Jacob Neestrup og tilføjer:

- Alle jeres spørgsmål før jul handlede om, at vi havde for få spillere. Nu har vi for mange spillere. Der kommer til at være dygtige spillere, som bliver sorteret fra, og sådan vil det være hver gang i foråret. Det er der ikke noget nyt i. Det er den commitment, man laver til FC København.

- De spillere, der starter, er pivhamrende dygtige. De spillere, der er på bænken, er pivhamrende dygtige. De spillere, der ikke er i truppen, er også pivhamrende dygtige. Det vigtigste er, at alle bidrager til FC København.

Efter mandagens triumf i Parken måtte Jacob Neestrup også svare på spørgsmål om Roony Bardghji, der ikke har spillet et eneste minut i foråret. Mod FC Nordsjælland sang FCK-fansene teenagerens navn, men Jacob Neestrup lod Roony Bardghji blive på bænken i hele kampen.

På fredag spiller FC København topkamp mod FC Midtjylland.