• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Robin Ettinger-Erichsen

Boilesens 2017: Vil bevise sig hos fans og klub

Nicolai Boilesen har været meget skadesplaget, men 2017 skal være året, hvor han kommer de skader til livs.

Af Robin Ettinger-Erichsen

Han har tidligere været på kontrakt i Brøndby, og nu er han det i FC København. Men Nicolai Boilesen har stadig sin debut i Danmarks bedste række til gode. Han skiftede hjem til Danmark efter flere år i Ajax, men har på grund af skader ikke spillet for de danske mestres førstehold endnu. Men det skal der laves om på.

Nicolai Boilesen ser frem til, at 2017 kan blive det år, hvor han kan komme sine skader til livs.

Læs også: Thomsen: FCK er større end Nantes

- Det bliver forhåbentligt et år, hvor jeg kommer tilbage til at være den Nicolai, jeg selv kender og kommer til at spille en masse fodbold. Det har jeg ikke haft mulighed for i meget lang tid, så for mig er det bare det at få lov til at spille kampe igen og komme tilbage til det niveau, som jeg ved, jeg kan spille på, siger den 24-årige forsvarsspiller til klubbens hjemmeside.

Modsat det personlige plan for Nicolai Boilesen, så var første halvdel af 2016/2017-sæsonen fyldt med succes for FC København. Det vil han gerne se fortsætte, og der bliver specielt set frem til de europæiske kampe.

- For holdet, ja, der havde vi jo et succesfuldt 2016. Det her forår, der kommer nu, bliver rigtig spændende. Vi skal spille Europa League og skal genvinde mesterskab og pokaltitel. Vi spiller med på tre fronter og vil rigtig gerne vinde de to – og i hvert fald komme så langt som muligt i Europa League. Det er altid vigtigt, når man spiller i en klub som FCK.

Men i første omgang ser Boilesen, der indtil videre har spillet 15 kampe for det danske landshold, frem til at vende tilbage til fodboldbanen.

- Jeg glæder mig bare til at komme i tiptop form og få vist fans, klub, medspillere og trænere, at jeg er, hvor jeg skal være og komme ind i en god kamprytme igen.

Da Nicolai Boilesen tiltrådte i FC København i sommer, blev de to parter enige om en kontrakt til sommeren 2020.

Superliga

Optakt: Irland - Danmark

Skæbnekamp. Det kan ikke siges på andre måder. Irland skal vinde over Danmark for at indløse billet til EM, mens Danm...

Mere Superliga

Fokus