• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Et salg af Wolves-spilleren Matt Jarvis kan give plads til Christian Bolaños hos Ståle Solbakkens mandskab.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Christian Bolaños kan have spillet sin sidste kamp for FC København. Og han kan i stedet slutte sig til Ståle Solbakkens Wolverhampton i England.

Birmingham-avisen Express and Star beretter, at Ståle Solbakken og Wolves er tætte på at lade midtbanespilleren Matt Jarvis skifte til West Ham for en pris på 10 millioner pund. Det efterlader et hul på højrekanten hos Championship-mandskabet, og her kan FCK-spilleren Christian Bolaños komme ind i billedet. Det erfarer tipsbladet.dk. Prisen for Bolaños skulle angiveligt være omkring tre millioner pund.

Selv siger Bolaños, at han har større mål med fodboldtilværelsen end FC København.

- Sådan er fodbold, jeg har selvfølgelig ambitioner. Men jeg er her lige nu, jeg prøver på at give alt for København, så jeg prøver på at være fokuseret på mit job, for det er det vigtigste. Men man ved aldrig i fodbold, hvis der kan komme en løsning, der passer alle. Men jeg har to år tilbage her, og jeg er glad. Men jeg har ambitioner, siger han til tipsbladet.dk.

Taler du med Ståle Solbakken omkring et skifte til Wolves?

- Nej. Der kommer rygter fra min agent, men jeg prøver på at holde mig udenfor.

Da Tipsbladet interviewede Ståle Solbakken i sidste uge, spurgte vi til hans interesse for Christian Bolaños. Wolves-manageren ville ikke kommentere det, men nøjedes med at fastslå, at han altid er på jagt efter dygtige spillere.

Superliga

Mere Superliga

Fokus