• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

SIF bekræfter: Har accepteret stort bud på profil

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

SIF har accepteret et bud på Rasmus Carstensen, bekræfter klubben.

Af Kenneth Jensen

Rasmus Carstensen er på vej væk fra Silkeborg IF.

Klubben bekræfter i en selskabsmeddelelse, at man har accepteret et bud på ham fra en unavngiven klub. En sådan skal klubben udsende, når en transfer som den for Carstensen påvirker årsregnskabet.

Den klub vurderes at være KRC Genk fra Belgien, som flere danske og belgiske medier har skrevet. Klubben har tidligere haft stor succes med en dansk back, det var her, Joakim Mæhle spillede, inden han skiftede til Atalanta.

Enkelte detaljer mangler i at færdiggøre transferen, men ifølge SIF forventes det, at U21-landsholdsspilleren senere i denne uge er på plads i KRC Genk. 

- Selskabets dattervirksomhed, Silkeborg IF A/S, har accepteret et tilbud fra en anden klub vedr. en transfer af fodboldspilleren Rasmus Carstensen. Tilbuddet er betinget af enkelte forbehold, der alle forventes opfyldt i løbet af den kommende uge, skriver klubben.

Transferen gør, at SIF opjusterer med 20 millioner kroner for dette regnskabsår. Det skal dog ikke forståes sådan, at man får 20 millioner i hånden, da klubben også kan indregne, at man vil bruge nogle af pengene nu.

Nu er forventningen, at SIF få et resultat før skat på mellem plus 40 og plus 50 millioner kroner for dette regnskabsår.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.