Thomas Frank og co. henter kæmpesejr

Brentford har hele ti point ned til nedrykningsstregen i Premier League efter en sikker 5-1-sejr over Luton.

Det var vitale point i Premier Leagues bundstrid, der var på spil, men Brentford viste for alvor klassen og storsejrede med 5-1 ude over Luton.

Luton gav enorme mængder plads væk til Brentfords offensiv, der omvendt udnyttede chancerne til at storsejre over det upåagtede oprykkerhold.

Dermed tager Brentford et kolossalt skridt mod at sikre overlevelse i Premier League.

Brentford har 35 point som nummer 14 i rækken og har ti point ned til Luton på 18.-pladsen under stregen. Begge klubber har spillet 34 kampe og har kun fire kampe tilbage af sæsonen.

Thomas Franks tropper tog føringen efter 24 minutter på et flot langskudsdrøn af angriberen Yoane Wissa. Den hurtige angriber blev sendt i dybden, og Wissa bragede resolut bolden ind bag Thomas Kaminski i Luton-målet.

Selvsamme Yoane Wissa var også manden bag Brentfords 2-0-scoring i første halvlegs overtid. Lidt tilfældigt endte bolden for fødderne af Wissa, som reagerede hurtigt og sendte bolden i nettet.

Efter pausen kom Brentford på 3-0 efter et mål af forsvarsspilleren Ethan Pinnock. Et skarpt hjørnespark blev sendt ind til Pinnock, og han pandede kuglen i kassen.

To minutter senere fortsatte Luton med at falde sammen. Brentfords Keane Lewis-Potter dukkede op ved bageste stolpe, og angriberen headede nemt et 4-0-mål i nettet.

Med fire minutter tilbage blev ydmygelsen total, da Brentford spillede Luton tynde, og tyske Kevin Schade nemt kunne sørge for 5-0-scoringen.

Hjemmeholdet fra Luton pyntede dog en smule på resultatet i overtiden, da Luke Berry driblede forbi Mark Flekken i Brentford-målet og sendte 1-5-målet ind.

I en anden bundkamp i Premier League lørdag eftermiddag storsejrede Burnley med 4-1 over Sheffield United. Danske Jacob Bruun Larsen bragte Burnley på 1-0, og holdet puster en smule håb ind i sin jagt på overlevelse.

Burnley er på 19.-pladsen med tre point op til Nottingham Forest over stregen. Forest har dog en kamp i hånden søndag mod Everton. Sheffield United er rækkens klare bundprop med 16 point.