Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-back om frygtelig skade: Jeg græd af smerte

Brøndbys nye venstreback Blas Riveros fik en debut, han aldrig kommer til at glemme.

Den paraguayanske Brøndby-spiller Blas Riveros spillede en flot kamp mod OB, da han fik sin debut for de blå-gule på den københavnske vestegn.

Men det fik en ulykkelige ende, da han pådrog sig en slem knæskade, der potentielt kan holde ham ude i et års tid. En episode han stadig husker ganske tydeligt.

- Da jeg blev båret af banen, var jeg meget ked af det. Jeg græd også af smerte, fordi det gjorde rigtig ondt, fortæller han til Brøndby Indefra.

Læs også:Stor AGF-profil klar til kamp mod FC Midtjylland


På TV-billederne kunne man tydeligt se, at Riveros led, og efterfølgende viste det sig, at han havde skadet både kors- og ledbånd i venstre knæ.

Læs også:David Nielsen: Vi passer perfekt til at spille mod FCM, FCK og BIF

For Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, er skaden også ubærlig og minder ham om, hvor uheldig man nogen gange kan være.

- Vi var jo ved at skifte ham ud, for helvede! Vi var kraftedeme – undskyld udtrykket – ved at skifte ham ud! Og så sker det der, fortæller han.

Blas Riveros er dog ikke en mand, der hænger sig for meget i, hvorfor det skulle gå, som det gjorde. I stedet forsøger han at se fremad:

- Men nu er det vigtigt bare at fokusere 100 procent på behandling og genoptræningen. Så jeg kan komme endnu stærkere tilbage.

Den 22-årige vesntreback kom til klubben i det forgangne transfervindue.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvem er de dårligste?

Læs også:Vender tilbage til Vejle - kan ikke spille før 2021

Læs også:Optakt: Vejle Boldklub - Brøndby IF