Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-back vil skifte side: Det gavner alle

Kevin Mensah vil gerne tilbage i højresiden, efter at have vikarieret på venstre wing back.

Kevin Mensah nåede blot at spille fem kampe for Brøndby IF i efteråret, og størstedelen af dem kom på venstre wingback. Med flere kampe rundt om hjørnet håber den 29-årige spiller, at han ikke skal spille på den plads i foråret.

Det siger Kevin Mensah  i et interview med fanmediet 3point.dk.

Læs også:FCK og BIF jagter Lyngby-talent: Det gør ondt på os at se mediecirkusset

I stedet har den alsidige spiller, der også har spillet i offensiven tidligere i karrieren, et ønske om at spille på højre wingback. Det er nemlig hans rigtige side.

- Nu ligger den nok lidt mere til højrebenet, hvis man kan sige det sådan. Jeg skal over til min rigtige side, og det, tror jeg, gavner alle, at jeg kommer over og konkurrerer om at spille på højrebacken, siger Kevin Mensah til 3point og fortsætter:

Læs også:FCK og FCM er helt i bund: Har givet nøglespillere færrest kampminutter

- Det er selvfølgelig svært at ligge som forkertbenet ovre i den anden side, men jeg har gjort mit bedste. Der er nogle kampe, hvor det har været godt, og der er nogle kampe, hvor det har været dårligt. Men som jeg også sagde med skaden, så skal jeg bare se fremad. Tiden på venstre back har da også lært mig noget, specielt i forhold til positionering.

I højresiden har 22-årige Andreas Bruus været mere eller mindre fast mand i den indeværende sæson, og det er ham, som Kevin Mensah skal kæmpe med om spilletid.

Brøndby IF har i det igangværende transfervindue hentet Michael Lumb til venstre wingback, hvor de også råder over unge Peter Bjur, som spillede pladsen flere gange i efteråret. De har også Blas Riveros, som dog er ude med en langtidsskade og ikke kommer i aktion igen i denne sæson.  

Læs også:Niels Frederiksen hylder ny Brøndby-spiller: Sådan bliver han farlig

Læs også:Nyindkøb begik straffe i Brøndby-nederlag

Læs også:Magisk Kamaldeen-kasse i FC Nordsjællands testsejr