Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Brøndby-bombere og Bah: Her er de nominerede til Superliga-pris

De nominerede til prisen som Månedens Spiller i Superligaen i november er klar. Valget står mellem to Brøndby-folk og Alexander Bah.

Brøndby IF topper Superliga-tabellen efter en glimrende november måned med ni point i fire kampe. Det afspejler sig også blandt de nominerede til prisen som Månedens Spiller i Superligaen.

Her er der nemlig to målfarlige Brøndby-spillere blandt de tre udvalgte. Det drejer sig som Mikael Uhre og Jesper Lindstrøm. De får konkurrence af SønderjyskE's back Alexander Bah.

Uhre scorede to mål og lavede desuden to oplæg for holdkammeraterne i november. Endnu mere flittig i den afdeling var Lindstrøm med fire scoringer og en enkelt assist. Bah kan skrive henholdsvis to mål og ét oplæg på cv'et.

Læs også:SønderjyskE-profil kåret som månedens spiller: Første gang siden 2016

Forleden satte tipsbladet.dk Månedens Hold for november. Her var både Mikael Uhre, Jesper Lindstrøm og Alexander Bah at finde mellem de 11 udvalgte. Se her, hvem vi ellers fandt plads til.

Tidligere i denne sæson har prisen gået til angribere. Først blev Issam Jebali kåret som Månedens Spiller i september, mens den daværende Superliga-topscorer Haji Wright tog prisen i oktober.

Siden er han dog blevet overhalet af to spillere: AGF's Patrick Mortensen og Jesper Lindstrøm.

Læs også:FCM-profil kæmper mod SønderjyskE-duo om Superliga-hæder

Læs også:Issam Jebali er månedens spiller i 3F Superligaen

Læs også:Månedens Spiller i Superligaen: FCK-, AGF- og OB-bombere kæmper om titlen

Læs også:Superligaens bedste: Jesper Lindstrøm og så alle de andre