Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-profil kåret som månedens spiller: Første gang siden 2016

SønderjyskE-målmageren Haji Wright er ikke bare at finde på Tipsbladets månedens hold. Han er nu også blevet månedens spiller.

SønderjyskE har været særdeles godt kørende i denne sæson, og derfor er det ikke overraskende, at klubben nu er gået på landsholdspause på førstepladsen i Superligaen.

En af årsagerne til den gode sæsonstart skyldes angriber Haji Wright, som har været brandvarm foran kassen, og det har nu medført, at han er blevet månedens spiller i Superligaen.

Læs også:SønderjyskE-lejren jubler over topplacering og træning i Bramdrupdam

I løbet af weekenden blev Wright overrakt prisen, og han var selvsagt rigtig godt tilfreds med at blive valgt. Det fastslår han i et interview på SønderjyskEs officielle hjemmeside.

- Det er en pris, jeg er meget glad for. Det er et resultat af det hårde arbejde, som hele holdet har leveret i denne seneste måned. Det viser, at hele holdet har leveret godt på banen, og at vi har gjort det godt sammen, siger Haji Wright.

Læs også:Alexander Bah: Modstanderne er begyndt at se vores farlige folk nu

Prisen blev endvidere vundet foran holdkammeraten og målmand Lawrence Thomas samt FC Midtjyllands Anders Dreyer.

Til trods for, at SønderjyskE har haft en række profiler i de seneste år, så er det første gang siden 2016, at sønderjyderne har æren af at have en spiller, der er blevet udpeget som månedens spiller. Sidste gang var det Nicolaj Madsen helt tilbage i marts 2016.

Haji Wright fortsatte desuden de gode takter foran målet i søndagens kamp mod AC Horsens, hvor det blev til endnu en scoring. Derfor er han nu alene på topscorerlisten med seks mål efter de første otte runder.

Læs også:Sønderjyske topper Superligaen efter flot sejr over Horsens

Læs også:Bedst og værst: Bah fører sig frem i ny SønderjysE-succes

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - oktober