Foto: Getty Images
Superliga

Issam Jebali er månedens spiller i 3F Superligaen

Det er blevet til imponerende fire mål i sæsonens første tre kampe for OB-angriberen Issam Jebali, der nu er blevet kåret til månedens spiller.

Der er ikke mange, der vil huske 2020 for meget godt, men for OB-angriberen Issam Jebali kommer september 2020 formentlig til at stå printet ind i hukommelsen i lang tid.

Tuneseren har været brandvarm i sæsonstarten i 3F Superligaen, og allerede i den første runde nettede han to gange i 3-2 sejren hjemme over FC København. I 1-1 kampen hjemme mod FC Nordsjælland blev det ikke til mål for Jebali, men han tog flot revanche i seneste runde.

Læs også:Klub bekræfter: FC Midtjylland-emne tæt på klubskifte

Her blev det til to nye fuldtræffere ude mod AGF, og med fire mål i tre kampe var Issam Jebali placeret meget lunt i svinget i kampen om at blive månedens spiller for september.

Den titel tog han da også sikkert. Divisionsforeningen har nemlig kåret OB-angriberen til septembers bedste foran AGF-profilen Patrick Mortensen og FC København-nyindkøbet Kamil Wilczek.

Læs også:Optakt: OB - Vejle Boldklub

De fire mål gør samtidig Jebali til delt topscorer i 3F Superligaen sammen med Kamil Wilczek, der også står noteret for fire kasser. 

Læs også:Dagens Spilforslag: Stærkt odds på assist-konge

Læs også:Spotpris: Se OB - Vejle og AaB - AGF med Dplay

Læs også:OB-stopper anerkender: De banker boldene ind