• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov & Jacob Quvang

Brøndby-boss om Gammelby: Ikke sådan vi arbejder

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby-direktør Carsten V. Jensen er forundret over historien om, at Jens Martin Gammelby skal have fået besked om, at han ikke indgår i fremtidsplanerne.

Af Ole Hoffskov & Jacob Quvang

Jens Martin Gammelby var ikke med, da Brøndby IF søndag mødte Hvidovre IF i en testkamp, og ifølge bold.dk skyldtes fraværet, at højrebacken har fået besked om, at han ikke indgår i planerne på Vestegnen.

Det afviste hovedpersonen dog blankt over for Tipsbladet.

- Jeg ved virkelig ikke, hvor de har det fra. Jeg har lige læst artiklen, og jeg er meget overrasket, må jeg sige. Jeg har ikke hørt noget som helst om, at jeg skulle være færdig i Brøndby. Jeg tror, du bliver klogere af at ringe til journalisten, der har skrevet artiklen - han ved tydeligvis mere, end jeg gør, sagde Gammelby.

Også Carsten V. Jensen, der er fodbolddirektør i Brøndby IF, slår fast, at han er overrasket over ordlyden i artiklen.

- Det er jo ikke sådan, man arbejder. Jeg ved ikke, hvem der har fundet på at skrive de ting, men det gør heller ikke så meget, siger "CV".

Har du sagt til ham, han er fri til at finde en ny klub?

- Man er ikke fri til noget. Han er på en kontrakt, og han kan bare vælge at blive, men når man har fodbold som sit erhverv og har udløb om seks måneder, så kigger man på, hvad der er af muligheder.  

- Jens Martin har udløb til sommer og har været i Brøndby i noget tid efterhånden uden rigtig at bide sig fast. Derfor kunne der godt være nogle muligheder derude for ham, som vi kigger på, hvis de kommer. Det er en åben sag. 

27-årige Jens Martin Gammelby kom til Brøndby IF fra Silkeborg IF i 2018, og undervejs har han været udlejet til Lyngby Boldklub og Miedz Legnica fra Polen. I efteråret spillede han 11 kampe for de blå-gule. 

Højrebacken har været sat i forbindelse med Hammarby.