• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Brøndby-boss undrer sig: Indsender klage over udvisning

Foto: Getty Images

Brøndby-sportsdirektør Carsten V. Jensen føler sig sikker på, at Morten Frendrup er med igen for klubben i næste runde trods sit røde kort mod AGF mandag aften.

Af Oliver Okstrøm

Brøndbys Morten Frendrup blev mandag aften smidt ud efter to gule kort i opgøret mod AGF, men det andet gule kort er man bestemt ikke enig i fra Brøndbys side, og derfor har klubben valgt at indberette en klage.

Det fortæller sportsdirektør Carsten V. Jensen i et interview med TV3+ kort efter kampen. Her fastslår Brøndby-bossen, at han ærgrer sig over, at det skulle ende med et rødt kort, når dommeren i første omgang så noget helt andet.

Læs også:Maxsø: Frendrup-udvisning blev besluttet af dommerens team

- Jeg synes jo bare, at det er ærgerligt, fordi dommeren dømmer rigtigt til at starte med - og afværger, at der skulle være noget. Og så bliver den tydeligvis kaldt ude fra siden. Det er jo ærgerligt, fordi det er kampafgørende. 

- Vi havde en stille og rolig snak bare lige for at sige, at vi selvfølgelig indgiver en klage. Det er jo helt tydeligt, at han selvfølgelig dømmer rigtigt, siger Carsten V. Jensen. 

Læs også:Carsten V. Jensen overvejer Frederiksen-forlængelse: Svært at lade være

VAR-vognen kunne desuden ikke gøre noget, da det kun er direkte røde kort, som de kan omstøde. Det ønsker han, at man får lavet om på.

Endvidere fortæller Brøndby-sportsdirektøren, at han anerkender, at dommeren arbejder sammen med sine folk omkring sig og får den hjælp, som der skal til, hvor det altså var fjerdedommer Sandi Putros, som gav tegn om, at der var gult.

- Han stoler så meget på fjerdedommeren, at han ændrer sin første indskydelse. Det kan selvfølgelig undre mig, fortæller 'CV', som desuden er helt sikker på, at de har Morten Frendrup med igen i deres næste Superliga-kamp.

Læs også:Niels Frederiksen udpeger Brøndbys svaghed: Det mangler vi

Læs også:Bedst og værst: Giftige Links drev gæk med Brøndby

Læs også:AGF skulle bruge tid på at udnytte overtallet mod Brøndby