Foto: Getty Images
Superliga

Carsten V. Jensen overvejer Frederiksen-forlængelse: Svært at lade være

Alligevel peger Brøndby-sportsdirektøren på, at man skal have vendt alle sten, inden det ser.

Niels Frederiksen har stået i spidsen for Brøndby siden sommeren 2019, hvor han ankom til klubben efter en tid som U21-landstræner. I sommeren 2021 udløber hans kontrakt, og man er endnu ikke kommet dertil, hvor man tager et kig på en ny kontrakt til cheftræneren.

Det fortæller Brøndbys sportsdirektør Carsten V. Jensen i et interview, hvor han dog også erkender, at det godt kan være svært ikke at forlænge med Frederiksen efter den seneste tids gode resultater.

Læs også:Avis: PC foreslår AGF at hente sportsdirektør i Brøndby

- Jo, men det er en af de store beslutninger i en fodboldklub. Der synes jeg, at man skal bruge den tid, som man skal bruge. Det er jo forhåbentlig ikke så tit, at man skal hyre og fyre, havde jeg nær sagt, siger 'CV' og fortsætter:

- Det sker jo gerne, når der er udløb. Blandt andet. Så må man tage sig den tid, som det tager. Niels (Frederiksen red.) passer fint, men derfor skal man stadig vende de sten, der er, og se på om, man gør det rigtige hele vejen rundt, inden vi tager en beslutning. Så må vi se om, hvad det bliver til, når vi når dertil, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Læs også:Brøndby bekræfter afsked: De har efterladt et varigt indtryk på mig

Han peger endvidere på, at man kommer til at tage hul på at vende de omtalte sten, når den sidste kamp inden nytår er spillet.

Brøndby har i denne sæson haft over to point i snit pr kamp i Superligaen, som har sendt dem helt op i topkampen i landets bedste række.

Læs også:Leder: Meget kan ske omkring Brøndbys valg af træner

Læs også:- Det undrer mig helt klart, at Brøndby ikke har forlænget

Læs også:Brøndby afviser at lede efter erstatning for Riveros