Superliga /ritzau/

Stor tro på dyr Brøndbyer: Han bliver endnu bedre

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen tror, at sommerindkøbet Mathias Greve kommer til at slå igennem.

Af /ritzau/

Brøndby hentede i sommer offensivprofilen Mathias Greve fra Randers FC, men siden da har det ikke været en succeshistorie for nogen af parterne.

Midtbanespilleren er blevet noteret for 23 kampe med et mål og en assist til følge, hvor de fleste aktioner har været som indskifter.

Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen tror dog, at heldet er ved at vende for den 27-årige spiller, der har haft en god udvikling på det seneste.

Det fortalte han efter Brøndbys kamp mod FC Midtjylland torsdag.

- Jeg synes, at han viser fremskridt, og jeg har stadig en forventning om, at han bliver endnu bedre, end det vi ser lige nu.

- Jeg er 100 procent fortrøstningsfuld, og vi kan se til træning, at han gør det ganske udmærket. Så skal vi se, om vi kan blive lidt dygtigere til at få ham integreret på holdet, og det arbejder vi med, siger Niels Frederiksen.

Selv om sæsonen ikke har været en dans på roser for Mathias Greve, så scorede han i overtiden mod FC København i forrige runde af Superligaen, og det var ved at sikre en startplads mod FCM.

- Når vi ikke scorer så mange mål, så er det klart, at det er noget, jeg overvejede som træner. Vi har en trup med mange dygtige spillere, og der skal lidt mere til end et mål i overtiden.

- Selvfølgelig tæller det positivt, og han presser på til startopstillingen, og så må vi se, hvornår det sker igen, lyder det fra Niels Frederiksen.

Hovedpersonen selv var ærgerlig over, at det ikke blev til en startplads trods scoringen mod FCK.

- Jeg er altid skuffet, når jeg ikke starter inde, men jeg havde selvfølgelig håbet på det. Det er dog ikke mig, der tager beslutningerne, så jeg må bare klø på, siger Mathias Greve.

Midtbanespilleren mener også selv, at der har været fremskridt på det seneste, og han er håbefuld i forhold til fremtiden.

- Det har været en svær sæson, men jeg er fortrøstningsfuld. Det ser bedre og bedre ud til træning og i de indhop, jeg får, så det er jeg.

- Der har ikke helt været det output, som jeg havde håbet på, men det har set bedre ud på det seneste, og det er det, jeg hæfter mig ved, lyder det fra den 27-årige spiller.

Mathias Greve har ud over Brøndby og Randers også huseret i OB, og han står noteret for 204 kampe i Superligaen.

/ritzau/